gezondheidsinfuus_corien

Niet fit, niet ziek! Herken je dat gevoel?

Heb jij dat ook regelmatig dat je je niet echt ziek of slecht voelt, maar zeker niet fit, en andere dagen dat je het gevoel hebt of er een tractor over je heen is gedenderd.

Wanneer je probeert om de oorzaak te achterhalen kom je niet veel verder. Je hebt toch voldoende slaap gehad, je bent niet extreem druk en je hebt goed gegeten, voldoende beweging gehad en je slikt keurig je supplementen die voor jou van belang zijn. En negen van de 10 keer, schuif je het dan op stress of op je hormoonhuishouding. Want ja dat is lastig om daar invloed op uit te oefenen. Althans dat is mijn redenering. Tot ik mij laatst, als proefkonijn liet testen. Een gezondheidstest. Het apparaat weigerde alle connectie, mijn lichaam was te onrustig. Dat is ook dubbel gecheckt want een lieve klant die er op dat moment was kon wel de meting doorstaan.  Maar Aad, de therapeut met wie ik werk is niet voor 1 gat te vangen. En heeft me toen door middel van een andere methode doorgemeten.

De dingen die hij benoemde kwamen mij heel bekend voor en kon ik ook beamen. Maar overduidelijk was voor hem B12 tekort. Ik sputterde nog tegen want had eind december nog een meting laten doen. Daar kwam wel uit dat het voldoende was. Mhh zei Aad, B12 kan je niet zien in je bloedwaardes.

Dat was voor mij een eyeopener. Want idd na het checken van de symptomen van B12-tekort kon ik er heel veel aankruisen. Klik hier voor de hele lijst en de achtergrond.

En op donderdag 9 maart jl. heb ik mijn 1ste Vitamine B12 injectie laten zetten, in combinatie met een mini vitamine infuusje En jazeker mijn darmen zijn rustiger, spieren voelen beter aan. Ik ga een kuur doen van 10 injecties, met tussenperiode van 3 tot 4 dagen. En natuurlijk ga ik jullie op de hoogte houden.