L1030077

ImpressIV Gezondheidsinfuus

Hoe gaat het met je? Uitgeteld, moe, verward, leeggezogen, belabberd, onbegrepen, uitgeput, onzeker, pips, futloos, burn-out? Herken jij je hierin? Overweeg dan een gezondheidsinfuus van ImpressIV. Via een infuus wordt een mix van perfect op elkaar afgestemde vitamines, antioxidanten, mineralen en elektrolyten en vocht direct in de bloedbaan van het lichaam gebracht.

Meer informatie of afspraak maken? Klik hier

Hoe kun je zorgen voor een optimale opname?

Door de intraveneuze toediening, buiten het maagdarm-circuit om, circuleert de vloeistof in zo’n kort mogelijke tijd door het hele lichaam. Het oefent direct invloed uit op alle vitale lichaamsfuncties. Na zo’n infuus ervaar je gelijk een gevoel van rust, ontspanning en nieuwe kracht. Je voelt je gezond en herboren.

Een ImpressIV infuus kan hier uitkomst bieden. Dankzij een infuus omzeil je het maagdarmkanaal en komen vitamines, mineralen en aminozuren direct in je bloedbaan terecht. Hier kunnen ze vervolgens hun werk doen. Dit is dus een snelle, veilige manier om deze stoffen te krijgen waar je ze hebben wilt.

 Gezondheidswinst én kostenbesparing

De cijfers liegen er niet om: er wordt op deze manier tot 95% van deze essentiële stoffen geabsorbeerd en gebruikt. Pure winst toch? Het mooie is, je hebt niet alleen gezondheidswinst, maar spaart ook nog eens de kosten van dure suppletie uit. Want die heb je niet meer nodig. Een infuus voorziet je van alle benodigde vitamines, mineralen en aminozuren.

Wanneer is een ImpressIV infuus een goed idee?

Een ImpressIV infuus is niet alleen ideaal om van je pillen, poeders en drankjes af te komen. Een infuus kan je ook goed ondersteunen bij:

  • Anti-aging
  • Afvallen
  • Vermoeidheid
  • Immuunsysteem boosten
  • Herstel van de vochtbalans
  • Spier- en gewrichtsklachten

Topsporters, drukke zakenlui maken er al veelvuldig gebruik van. De behandeling bezorgt het immuunsysteem een enorme booste en je raakt in no-time alle opgehoopte afvalstoffen kwijt.

Nieuwsgierig of dit iets voor jou is? Kijk op www.gezondheidsinfuus.nl