Close up view of young woman holding ginseng vitamins and minerals pills in hand with capsule bottle on table. High angle view

Vitamine boost met een Vitamine Shot

Snel, effectief en efficient  –

Ben jij ook zo’n type die kastje in de badkamer vol heeft staan met dure  supplementen. En komen er ook steeds meer bij? Een Vitamine D3, C, magnesium, omega3, in de winter een Multi vit., calcium. Noem maar op.

Maar weet je ook dat we het grootste gedeelte hiervan door de toilet spoelen? Waarom? Omdat ons lichaam minder dan 25% van de supplementen absorbeert en gebruikt. Bovendien is deze opname in je lichaam nóg minder als de stofwisseling op een of andere manier verstoord is. Wat helaas vaak voorkomt.

En vitamine pillen, supplementen bevatten soms wel 85% aan voor het lichaam overbodige en belastende stoffen (vul-, bind- en smaakmiddelen) dan hou je nog maar 15% werkzame stof over die ook nog eens door maagzuur gereduceerd wordt.

Hoe kun je zorgen voor een optimale opname?

Een infuus kan hier uitkomst bieden. Dankzij een infuus omzeil je het maagdarmkanaal en komen de vitamines en mineralen direct in je bloedbaan terecht. Hier kunnen ze vervolgens hun werk doen. Dit is dus een snelle, veilige manier om deze stoffen te krijgen waar je ze hebben wilt.

Gezondheidswinst én kostenbesparing

De cijfers liegen er niet om: er wordt op deze manier tot 95% van deze essentiële stoffen geabsorbeerd en gebruikt. Pure winst toch? Het mooie is, je hebt niet alleen gezondheidswinst, maar spaart ook nog eens de kosten van dure suppletie uit. Want die heb je niet meer nodig. En je weet zeker dat je voldoende van de juiste vitamines binnenkrijgt.

 Wanneer is een infuus een goed idee?

Een infuus is niet alleen ideaal om van je pillen, poeders en drankjes af te komen. Een infuus kan je ook goed ondersteunen bij:

  • Anti-aging
  • Afvallen
  • Vermoeidheid
  • Immuunsysteem boosten
  • Herstel van de vochtbalans
  • Spier- en gewrichtsklachten

Altijd de juiste hoeveelheid en niveau

Als je om de vier weken een vitamine shot neemt ben je altijd verzekerd van de juiste balans in je lichaam. En je hoeft niet meer iedere dag na te denken of je je suppletie wel hebt genomen.

Topsporters, drukke zakenlui maken er al veelvuldig gebruik van. De behandeling bezorgt het immuunsysteem een enorme booste en je raakt in no-time alle opgehoopte afvalstoffen kwijt.

Nieuwsgierig of dit iets voor jou is? Kijk op vitamine-infusen.

Veilig en Professioneel

De mini infuusjes van ImpressIV zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden al jarenlang toegepast.

De behandelingen worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde verpleegkundigen en staan onder auspiciën van drs. A. Novitski. De infusen zijn ontworpen door dr. Aad Bogart van AB-Medical.