IMG_3097

Min110 – Beauty Boost – Collageen Drink

 Bij een kuur van 3 gezondheidsinfusen nu een fles Collageen drink van 500 ml!

Waarom? 

Omdat Collageen essentieel is voor een gezonde huid, soepele spieren en gewrichten en een gezonde darmwerking. En net als bij vitamines krijgen we naarmate we ouder worden niet voldoende collageen eiwitten meer binnen. Door de concentratie in deze collageen drink merk je binnen 3 weken al een essentieel verschil.

Collageen waarom essentieel?

Alhoewel collageen het meest voorkomende eiwit in ons lichaam is, krijgen we  weinig tot GEEN collageen binnen via ons voedingspatroon. Onze natuurlijk collageen voorraad wordt minder naarmate we ouder worden, wat je kunt merken en zien aan de huid die verouderd, minder elastisch en droog is. Maar ook aan pijnlijke gewrichten en zelfs problemen met je darmen.

Aanvullen van binnenuit!

Daarom is het belangrijk om je voedingspatroon aan te vullen. Als je dit dagelijks gebruikt blijft de huid elastisch en verminderen de fijne lijntjes en rimpels significant. En merk je meer souplesse in spieren en gewrichten.

De voordelen van Collageen Drink

  • Gezonde huid elasticiteit
  • Gezonde huid/vocht balans
  • Fijne lijntjes en rimpels verminderen
  • Een gezond darmstelstel
  • Verbetering in gewrichten (dit in slechts 3 weken)
  • Spier- en gewrichtsherstel na sport
  • Flexibele en beter mobiliteit

 

Min110 – Beauty Boost – Collageen Drink

Min110 heeft in samenwerking met Nurin een Collageen Drink laten ontwikkelen waar we voor 100% achter staan. Door toevoeging van het kostbare Peptan F als collageen hydrolisaat Fish in combinatie met vitamine C, Bosbes extract en Glucosamine. Peptan F collageen peptiden, is een bioactieve proteïne, welke identiek is aan het collageen aanwezig in de beenderen en huid van het menselijk lichaam. 100% opneembare Peptan F is een zuiver, natuurlijk bioactief product, dat meer dan 97% eiwit bevat. En door toevoeging van vitamine C wordt de vorming van collageen van binnenuit ondersteunt. Ontdek de kracht van collageen!!!

Ingredienten

Water, Peptan F (collageen hydrolisaat, vis), glycerol (stabilisator), Natuurlijk bosvruchten smaakcomplex, N-acetyl glucosamine, vitaminen, hyaluronzuur, citroenzuur (zuurteregelaar), kaliumsorbaat (conserveermiddel), mineralen, Stevioglycosiden (E960 – natuurlijke zoetstof), Xanthaangom (verdikkingsmiddel). Allergie informatie: Dit product bevat vis.