L1030067

Vitamine- Gezondheidsinfuus is het veilig?

Sinds januari verzorgen wij in samenwerking met IMPRESSIV het toedienen van Vitamine- Gezondheid infusen. Nu 7 maanden later kunnen we hier heel positief op terugkijken.

De eerste resultaten

We hebben clienten kunnen helpen die door stress en- of long -Covid zeer vermoeid waren en zich niet fit voelden en die na 3 tot 4 infusen met een tussenpoos van ca. 4 tot5 weken zich stukken beter voelen.

Clienten met algehele malaise door jarenlange roofbouw op het lichaam. Vaak is de oorzaak te vinden in de darmen en door toediening van een speciaal infuus op maat zie je de conditie weer terugkomen.

Hoe werkt het?

Vooraf vindt een uitgebreide intake plaats online. En als daaruit blijkt dat het toch complexer is dan nodigen we je uit voor een gesprek met de arts om een meting te laten doen.

Aan de hand van de uitkomst van de intake wordt dan een infuus op maat voor jou samengesteld. En er wordt een afspraak gemaakt om het infuus in te brengen. Tijdens die afspraak wordt door een zeer ervaren verpleegkundige vooraf je bloeddruk en zuurstofgehalte getest. En vervolgens het infuus ingebracht. Deze hele sessie duur ca. 45 tot 60 minuten.

Is je het veilig?

Vaak merken we dat mensen het toch eng vinden. Je hoeft echter nergens bang voor te zijn.

Onze verpleegkundige is Margreet vd Marel, zij werkt al ruim 40 jaar in de gezondheidszorg, waarbij de laatste 20 jaar in de oncologie. Infusen prikken en toedienen is haar dagelijks werk. En mocht er iets gebeuren wat niet is voorzien dan heeft zij voldoende ervaring gelijk te handelen.

Wil je weten of het voor jou ook geschikt is? Boek een Online afspraak of bel 0621286882